Toegewijde Actie in kleur

Datum

Toegewijde Actie in kleur

Vanochtend reed ik naar een coach-klant voor alweer de 7e sessie met op het programma ‘Toegewijde Actie’. Al rijdend door het mooie Limburgse land valt me op dat het bronsgroen, okergeel en gebrand Sienna van de bossen nóg mooier zijn nu ze, verlicht door een stralende herfstzon, afsteken tegen de donkergrijze lucht. Een mooie metafoor dat licht en donker niet zonder elkaar kunnen, elkaar zelfs kunnen versterken.
We gaan aan de slag met ecoline, een mooi helder materiaal met een eigen wil 😉
Het resultaat is een prachtige, kleurrijke verbeelding van hoe de belangrijkste waarden én mogelijke obstakels straks naast elkaar zullen bestaan. In elkaar zullen overlopen en elkaar zullen versterken, om een geheel te vormen, stralend en kleurrijk. De waarden die wat extra aandacht mogen krijgen, kregen nog een extra gouden glans laagje. Net als het prachtige panorama van de heenreis, een bos in de herfstzon.
Wat een voorrecht om dit soort coaching trajecten te mogen doen; vooral wanneer je iemand treft met dezelfde creatieve passie. Natuurlijk mocht dochterlief ook meedoen, niet meer te stoppen. 😍

Interesse in een individueel traject Coaching op basis van ACT? Of wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. Je hoeft niet creatief te zijn, ik pas de activiteiten aan op jou als klant.

Meer
berichten