Ben je toe aan meer balans?

Over Moniek & Studio Puur Geluk

Over Moniek & Studio Puur Geluk

“Hoe als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was… ” – Bert Schierbeek

Het is 6 oktober 2015, een dag eerder is onze oudste zoon geboren op een termijn van 26 weken en 4 dagen. Precies 15 jaar na het overlijden van mijn vader. De emoties, onmacht en spanning maar ook de blijdschap en euforie die bij de geboorte van een kind horen… worden verwoord op de poster die tegenover me op de muur hangt. Onmacht en een gevoel van falen voeren de boventoon.

Terugkijkend heeft deze spannende periode (en ook de daaropvolgende tijd, tot de dag van vandaag) me heel veel opgeleverd. Onder andere de kennismaking met Mindfulness en later ACT waardoor ik er achter kwam dat ik mezelf en mijn emoties mocht gaan erkennen.

Het leven overkomt je en vaak kun je niet beïnvloeden hoe het leven loopt.. wel kun je anders leren omgaan met gebeurtenissen, gevoelens en overtuigingen.

Vanuit mijn eigen ervaringen is Studio Puur Geluk ontstaan en ik neem je graag mee in de wereld van ACT, Mindfulness en Mind-Walk® om samen met jou te werken aan meer flexibiliteit en veerkracht.

Moniek ACT MindWalk Mindfulness Workshops

Zie ik je snel?

Zie ik je snel?

Kopje koffie

Hoe gaan we aan de slag?

Eerst even kennismaken...

Ik vind het belangrijk dat we een goede klik hebben. Of je nu voor een workshop, wandeling of coaching-traject naar Studio Puur Geluk komt. Wanneer je twijfelt of eerst meer wilt weten over het aanbod en wat het best bij jou past dan maak ik graag  tijd voor je.  

Kopje koffie

Hoe gaan we aan de slag?

Eerst even kennismaken...

Ik vind het belangrijk dat we een goede klik hebben. Of je nu voor een workshop, wandeling of coaching-traject naar Studio Puur Geluk komt. Wanneer je twijfelt of eerst meer wilt weten over het aanbod en wat het best bij jou past dan maak ik graag  tijd voor je.  

Some random facts

0

Ik ben moeder van 2 kinderen

0

Studio Puur Geluk bestaat officieel sinds 1 januari 2020

0

Ik zet voor mezelf het liefst de oefening '3 minuten ademruimte' in

Doe dat waar je hart blij van wordt

Moniek
Founding Memeber Mind Wellness Giftcard

De Mind Wellness Giftcard is een levensveranderend cadeau, dat toegang geeft tot een innerlijke rijkdom, van waaruit succes en geluk voort kan vloeien. Het is de eerste stap op weg naar een ander, fijner en beter leven.

Jolanda Wolters - Mind Wellness Giftcard

Studio Puur Geluk is founding member bij de Mind Wellness Giftcard; op een geselecteerd aanbod van activiteiten binnen Studio Puur Geluk is de Mind Wellness Giftcard inwisselbaar.

Wil jij jezelf of een ander Mind Wellness cadeau doen en hen kennis laten maken met Studio Puur Geluk of een andere aanbieder? Klik dan hieronder en lees alles over de Mind Wellness Giftcard.