Over Mindfulness voor kinderen

We leven in een drukke tijd waarin we allemaal de hele dag ‘aan’ staan. Ook kinderen in de basisschoolleeftijd hebben vaak al een drukke planning met school, dagbesteding, clubjes, sport, etc. Dat kan voor een kind soms best lastig zijn…

Je kind: 

Door Mindfulness voor kinderen leert je kind op een speelse manier o.a. : 

Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn bij Studio Puur Geluk: 

Het mooie van Mindfulness voor kinderen is dat je als ouder zelf handvatten krijgt hoe je met meer ontspanning in contact met je kind komt

In een groep of liever 1 op 1

Het mooie van Mindfulness voor kinderen is dat je naast je kind ook als ouder zelf handvaten  krijgt over hoe je met meer ontspanning en aandacht in contact met je kind kan komen. 

Binnen Studio Puur Geluk bestaat de mogelijkheid om een groepstraject Mindfulness voor kinderen te volgen. In een klein groepje (4-6 kinderen) gaan we dan in 6 bijeenkomsten van 1 uur aan de slag met Mindfulness. De kosten hiervoor zijn €175,-  per kind. 

Past een 1 op 1 traject beter bij jou en je kind? Ook dat is mogelijk. Ook dan komt in 6 sessies van 1 uur alles over mindfulness aan bod, afgestemd op de interesses van jouw kind. De kosten voor een individueel traject zijn €295,-. 


Online cursus

Wil je je kind aandacht als cadeau voor het leven geven maar doe je dit liever online en in je eigen tijd? 

Ik ben op het moment druk bezig aan de online cursus ‘Mindful kids’. In deze online cursus ontvang je 6 lessen die je op ieder gewenst moment kunt volgen. In deze lessen leer je als ouder alles over mindfulness, ontvang je leuke tips en praktische handvaten om samen met je kind met mindfulness aan de slag te gaan. 

In het werkboek (pdf) dat je ook ontvangt bij de aanschaf van deze online training kunnen jullie alle ervaringen opschrijven. ook mooi voor later! 

De kosten voor de online training inclusief het werkboek zijn €89,- 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden en meteen weten wanneer de training online staat? Volg mij op mijn socials of schrijf je in voor de nieuwsbrief.  

Aanbod voor scholen

Mindfulness voor kinderen is ook een mooie aanvulling op het bestaande lesaanbod van basisscholen. 

Ben je als leraar of directeur geïnteresseerd in mindfulness voor kinderen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte op maat!