Mindfulness voor kinderen (en hun ouders)

Hoe vaak betrap je jezelf er als ouder op? Je bent afgeleid door de dagelijkse drukte, je werk, je eindeloze to do – list, je telefoon, social media… ga zo maar door. Drukte en stress, prikkels, ze zijn iedere dag, onbeperkt aanwezig. Je kijkt naar je kind en je hoopt dat hij of zij nog lang onbezorgd kan genieten van soms gewoon niks ‘moeten’. Hoe mooi zou het zijn wanneer je je kind (en jezelf!) leert om af en toe stil te staan in deze drukke samenleving en weer ‘in te checken’ bij jezelf. Kennis en wijsheid waarop je voor de rest van je leven kunt terugvallen.

Mindfulness voor kinderen

Bij Studio Puur geluk kun je o.a. terecht voor ‘Ouder- kind wandelingen’ en creatieve workshops waarin op een speelse manier gewerkt wordt met mindfulness. Dit kunnen wandelingen zijn n.a.v. een bepaalde gebeurtenis die jullie bezighoudt als gezin maar ook themawandelingen die gebaseerd zijn op bijvoorbeeld de seizoenen. Data zijn in overleg en/ of worden gecommuniceerd via de social media kanalen.

Foto: Moniek Rikken – Offermans

Wil je op een andere manier mindful aan de slag met je kind of binnen je werk met kinderen? Dat kan, neem contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!