Over Mind-Walk

Je hebt een vol hoofd, moeite om te ontspannen en vooral ook behoefte aan rust en inzicht… 

Herken je je hierin? Dan is een Mind-Walk wandeling iets voor jou! 

Tijdens een Mind-Walk wandeling gaan we aan de slag met meditatieve wandeltechnieken waarin invloeden uit mindfulness, yoga en Tai-chi zijn verwerkt. Het is een veilige en effectieve manier om je lichamelijke én mentale gezondheid te verbeteren. Studio Puur Geluk biedt Mind-Walk wandelingen aan voor volwassenen en kinderen. De wandelingen pas ik steeds aan op de doelgroep, zijn meestal rond de 3 á 5 km lang en vinden plaats in een natuurgebied in Zuid- Limburg. 

Iedere wandeling staat in het teken van een thema; denk hierbij bijvoorbeeld aan loslaten, dromen of geluk. In iedere wandeling krijg je een leuke ‘Present in the present’ dat past bij het thema. 

In de kalender en op de socials van Studio Puur Geluk kondig ik steeds de geplande wandelingen aan. Ben jij klaar voor ontmoeten en ont-moeten in de natuur? Ik zie je graag bij de volgende wandeling! 

Mind-Walk of stiltewandeling als teamuitje of als inspirerende activiteit voor je vriendinnen?

Informeer naar de mogelijkheden:

Tijdens een Mind-Walk wandeling gaan we aan de slag met meditatieve wandeltechnieken met invloeden uit mindfulness, yoga en Tai-chi.

Wist je dat...

Er door heel Nederland én in het buitenland Mind-Walk trainers te vinden zijn? Dus woon je niet in de buurt van Studio Puur Geluk; kijk dan eens of er een collega trainer bij jou in de buurt zit...
Je kunt ze hier vinden: