Mind-Walk®

Mind-Walk

Wat is Mind-Walk?

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit yoga en Tai Chi. Wandelen in combinatie met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Mind-walk is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren en is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Vol hoofd? Moeite met ontspannen? Behoefte aan rust en inzicht?

Dan is deze cursus zeker wat voor jou. We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in.

Bij Studio Puur Geluk is het mogelijk om een 5- weeks mind-walk programma te volgen, de wandelingen (3 tot 5 km) vinden plaats in Zuid-Limburg.

Kosten voor het programma zijn € 125,- per persoon, dit is inclusief een afsluitende kop koffie of thee. Programma start bij minimaal 5 deelnemers.

Thema wandeling gebaseerd op Mind-Walk

Wil je eerst ervaren wat mind- Walk is tijdens een losse wandeling? Doe dan mee met een thema wandeling!

Kosten zijn € 15,- per persoon inclusief afsluitende kop koffie of thee.

Houdt de social media kanalen in de gaten voor data of neem contact op voor maatwerkprogramma’s!  Ook leuk als teambuilding activiteit voor bedrijven, hiervoor wordt een offerte op maat gemaakt.

Mind-Walk Special -Zonnewende

20 juni 2020 9:30 – 11:00 uur

Brunssummerheide

Schrijf je voor 17 juni 2020 in voor deze Mind-Walk thema wandeling die in het teken staat van de Zonnewende/ Midzomer. Laat je verrassen in deze wandeling van 3 á 4 km waarin zowel Yoga, mindfulness, zelfcompassie en meditatieve wandeltechnieken aan bod komen.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers en de wandeling gaat door bij 3 deelnemers. Schrijf je in via Moniek@studiopuurgeluk.nl