Over Kids Coaching

We leven in een drukke tijd waarin we allemaal de hele dag ‘aan’ staan. Ook kinderen in de basisschoolleeftijd hebben vaak al een drukke planning met school, dagbesteding, clubjes, sport, etc. Dat kan voor een kind soms best lastig zijn…

Je kind: 

Door Kids Coaching leert je kind op een speelse manier o.a. : 

Kijk hieronder wat de mogelijkheden zijn bij Studio Puur Geluk: 

Het mooie van Mindfulness voor kinderen is dat je als ouder zelf handvatten krijgt hoe je met meer ontspanning in contact met je kind komt

1 op 1 maatwerk coaching

Kids Coaching bij Studio Puur Geluk is altijd maatwerk. Ik kijk naar wat het kind nodig heeft en pas hier vanuit mijn kennis en ervaring de oefeningen op aan. Ik gebruik hiervoor o.a. oefeningen uit Mindfulness en ACT(4kids). soms is de sessie buiten in het groen, soms werken we op kantoor en zijn we creatief bezig.

Het mooie van bijvoorbeeld Mindfulness voor kinderen is dat je naast je kind ook als ouder zelf handvaten  krijgt over hoe je met meer ontspanning en aandacht in contact met je kind kan komen. Het is daarom fijn wanneer je als ouders bij een aantal sessies aansluit of actief met de opdrachten thuis aan de slag gaat. 

Kom eens vrijblijvend langs om te kijken of we een klik hebben! De kosten voor een individueel traject (6 sessies van 45 – 60 minuten) zijn €390,-. Dit is inclusief btw en gebruik van eventuele materialen.  

 

Online cursus Mindful Kids

Wil je je kind aandacht als cadeau voor het leven geven maar doe je dit liever online en in je eigen tijd? 

Ik ben op het moment druk bezig aan de online cursus ‘Mindful kids’. In deze online cursus ontvang je 6 lessen die je op ieder gewenst moment kunt volgen. In deze lessen leer je als ouder alles over mindfulness, ontvang je leuke tips en praktische handvaten om samen met je kind met mindfulness aan de slag te gaan. 

In het werkboek (pdf) dat je ook ontvangt bij de aanschaf van deze online training kunnen jullie alle ervaringen opschrijven. ook mooi voor later! 

De kosten voor de online training inclusief het werkboek zijn €89,- 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden en meteen weten wanneer de training online staat? Volg mij op mijn socials of schrijf je in voor de nieuwsbrief.  

Aanbod voor scholen

Mindfulness voor kinderen is ook een mooie aanvulling op het bestaande lesaanbod van basisscholen. 

Ben je als leraar of directeur geïnteresseerd in mindfulness voor kinderen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte op maat!