Coaching op basis van ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Door bepaalde gebeurtenissen of vanuit persoonlijke groei komt iedereen vroeg of laat op een ‘kruispunt’ in het leven. Als geen ander weet ik dat het leven niet maakbaar is, het leven overkomt je… en soms kun je daar helaas niets aan veranderen.

Wat je wel kunt veranderen is de manier waarop je met zaken omgaat.. Door coaching op basis van ACT geef ik je handvaten zodat je met meer flexibiliteit en veerkracht in het leven kunt staan. Coaching op basis van ACT is zowel individueel als in een groep mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden voor een individueel traject of coaching in groepsvorm.

ACT guide

Naast de coaching sessies is het mogelijk om gebruik te maken van de ACT Guide app waarin je tussen de sessies door ook aan de slag kan met handige tips, oefeningen en informatie. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Over ACT:

Act gaat nog een stapje verder dan mindfulness, binnen mindfulness staat het ervaren van het hier en nu vooral centraal, binnen ACT krijg je handvaten om weer vanuit je waarden te gaan leven en te werken aan je dromen en doelen. Het uiteindelijke doel van ACT is op een speelse en veerkrachtige manier in het leven te kunnen staan. ACT is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer veerkracht, inzichten en koersbepaling in het verwezenlijken van ‘Puur Geluk’.

Foto: Moniek Rikken – Offermans