ACT coaching en Positieve Gezondheid voor organisaties

ACT coaching voor organisaties

“Ik ben op zoek naar iemand die mij en mijn collega’s mee kan nemen in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid” 

“Ik wil mijn medewerkers iets extra’s bieden na die drukke periode, een stukje persoonlijke groei” 

“Ik ben op zoek naar iemand van buiten de organisatie die mee kan denken en kan adviseren in ons verandertraject”

“We zoeken een leuke teambuildingsactiviteit… maar wat gaan we doen?”

“Ik hoor steeds vaker over Acceptance and Commitment Therapy, zou dat iets kunnen zijn voor onze medewerkers die dreigen uit te vallen?” 

Het valt soms niet mee… 

Ook binnen je team of organisatie loop je er tegen aan: we leven in een drukke tijd waarin projecten en vernieuwingen elkaar snel opvolgen; de ene uitdaging is achter de rug en de volgende dient zich al aan. En dan heeft iedere medewerker ook nog zijn eigen uitdagingen privé, de een wat meer dan de ander. Hoe kun je je team en je medewerkers dan het best ondersteunen? En, hoe kun je je medewerkers tevreden houden en zorgen voor een goede werk/privé balans? 

 

Zoek niet langer!

Want naast mijn aanbod voor particulieren zet ik ook graag mijn jarenlange ervaring in coaching, beleid en projectwerk binnen gezondheidszorg en welzijn in voor organisaties en bedrijven. Daarin neem ik natuurlijk mijn kennis over o.a. ACT en Positieve Gezondheid mee. Benieuwd of wij een match zijn? Kijk hieronder naar mijn aanbod voor bedrijven of kijk alvast op mijn LinkedIn pagina voor mijn werkervaring. 

Aanbod voor organisaties en bedrijven

Positieve Gezondheid; vrijwel iedereen heeft er inmiddels wel al over gehoord in zorgwereld; maar hoe ga je er nu concreet mee aan de slag? 

Ik ondersteun jullie als implementatiecoach Positieve Gezondheid graag in jullie reis naar een positief gezonde organisatie. Dit kan op diverse manieren, ik verzorg graag jullie (eventueel geaccrediteerde) reflectiessessies in company of op mijn kantoorlocatie in Heerlen. 

Heb je meer nodig dan alleen de reflectiesessies? Met mijn ervaring in projectwerk ontzorg ik jullie graag in jullie project Positieve Gezondheid. 

Laten we eens kijken of we een match zijn, plan direct een afspraak. 

 

Acceptance and Commitment Therapy, afgekort ACT, is een derde generatie gedragstherapie waarmee je op een laagdrempelige manier werkt aan meer psychologische flexibiliteit. 

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ACT bij iedereen voor prachtige inzichten zorgt, ongeacht of je ergens vastloopt of niet. Kijkend naar jouw individuele medewerkers die dreigen uit te vallen is ACT effectief bij bijvoorbeeld spanningsklachten, herstel na burn-out, begeleiding bij verlieservaringen of loopbaanvragen. 

Daarnaast bied ik met mijn specialisatie ACT in groepen ook de mogelijkheid om een team te coachen. Bijvoorbeeld na een drukke periode, tijdens een verandertraject of reorganisatie of bij ingrijpende gebeurtenissen binnen het team. 

Doorgaans bestaat een traject op basis van ACT uit 6 a 7 sessies. 

Ik ben ook beschikbaar als ad interim teamcoach voor een aantal dagdelen per week.

Plan een afspraak, dan kom ik eens op de koffie!

Ben je voor een teamuitje op zoek naar een leuke (creatieve) workshop met net dat beetje extra? Denk  bijvoorbeeld aan een workshop ‘Zentangle’ waarin je helemaal tot rust komt. Of een workshop vilten, een heerlijke activiteit waardoor je echt even ‘uit je hoofd’ zult komen. 

Ik krijg van deelnemers aan workshops terug dat ik een prettige, open en veilige sfeer neer zet tijdens een activiteit. Dat maakt dat er soms ook mooie inzichten ontstaan bij deelnemers, vandaar ook ‘net dat beetje extra’. 

Plannen maar!

Ik weet het nog goed; ik werkte net bij een zorgorganisatie en mijn eerste ‘heidag’ stond gepland.  Heerlijk, naar buiten! dacht ik… 

Helaas zaten we de hele ochtend binnen. 

Ik neem jouw team graag mee naar buiten voor een echte heidag. Wist je dat je in een andere omgeving, en vooral buiten in het groen, eerder op nieuwe ideeën en tot mooie inzichten komt? 

Vooraf kijken wij samen wat jullie doelstelling is voor de heidag, waar wil je met je team naar toe? Op basis van jullie wensen zet ik een maatwerk wandeling uit waarin ik jullie begeleid naar het gewenste doel. 

Succes (en ontspanning) gegarandeerd! 

Ik wil de hei op! 

Denk je nu: ‘Ik zou Moniek wel eens willen spreken om te kijken of we een klik hebben?’ of: ‘Moniek zou wel eens de persoon kunnen zijn die we soms missen om te komen tot een out of the box oplossing.’ 

Ik kom graag langs om jullie wensen en budget te bespreken. Op basis van ons gesprek maak ik een offerte op maat. 

'Laten we elkaar zien en ontmoeten in onze talenten, zodat we optimaal tot groei en bloei kunnen komen!' '

Moniek

Laten we alvast linken: