Aanbod Studio Puur Geluk - uit je cocon (1)

Klaar voor jouw groeiproces?

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in het aanbod van Studio Puur Geluk! Ik vertel je graag meer over de verschillende mogelijkheden. Het is belangrijk dat we een fijne klik hebben, vooral wanneer je voor een coaching traject naar mij toe komt. Plan vrijblijvend een kennismaking in! 

Het gaat om jouw groeiproces dus een klik en verbinding vind ik erg belangrijk. 

Waar en hoe gaan wij elkaar ontmoeten? Tijdens een workshop, een inspirerende Mind-Walk wandeling of ga je meteen voor een volledig coachingtraject op basis van ACT of innerlijk Kind therapie? 

Voel je welkom!

 

Studio Puur Geluk staat voor:

Aanbod
Aanbod Studio Puur Geluk ACT Innerlijk Kind Therapie Coaching Zuid Limburg

Een traject bij Studio Puur Geluk is altijd maatwerk. Daarom bied ik verschillende trajecten aan op basis van ACT (Acceptance and commitment Therapy) in combi met eventueel Innerlijk Kind Therapie. Van mini coaching tot een jaar traject en alles daartussen in! Zie hiervoor mijn aanbod en tarievenlijst of maak eerst vrijblijvend een afspraak. 

Lees hier meer.

Kom voor een heerlijke Stiltewandeling, Mind-Walk of creatieve workshop met net dat beetje extra naar Studio Puur Geluk. Ontspanning en verbinding gegarandeerd! Volg mij op mijn socials om als eerste te zien wanneer er een activiteit gepland staat. Wil je een wandeling of workshop voor jou familie of vriendinnengroep? Dat is mogelijk vanaf 5 personen, neem vrijblijvend contact met me op!  Kijk alvast hier. 

Ook kinderen zijn welkom bij Studio Puur Geluk. Ben je voor jou en je kind op zoek naar een online mindfulness cursus? Of wil je weten waar ik jouw kind bij zou kunnen helpen? Stel je vragen gerust of maak een vrijblijvende afspraak! Meer weten over Kids Coaching

Ga naar Aanbod voor bedrijven om kennis te maken met mijn actuele aanbod! 

Moniek van Studio Puur Geluk

Wie ben ik?

"Ik nodig je uit om samen op pad te gaan; naar een leven in balans. Zelfs wanneer het leven je uitdagingen geeft"

“Ik ben Moniek; van oorsprong opgeleid tot Creatief Therapeut/Social Worker. Ik heb een brede werkervaring binnen de gezondheidszorg. Ik ben ACT-Master, Innerlijk Kind therapeut, Mind-Walk® trainer, trainer Mindfulness voor kinderen en implementatiecoach Positieve Gezondheid. Natuurlijk kreeg ook ik te maken met een aantal life-events; uiteindelijk vormde deze gebeurtenissen het ontstaan van Studio Puur Geluk en Pril Begin. In alle activiteiten die ik aanbied neem ik dus ook mijn eigen levenservaring mee.  Daarnaast verweef ik mijn coaching vaardigheden met creativiteit en mijn passie voor natuur. “