Aanbod Studio Puur Geluk - uit je cocon (1)

Klaar voor jouw groeiproces?

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in het aanbod van Studio Puur Geluk! Ik vertel je hier graag meer over de verschillende mogelijkheden bij Studio Puur Geluk. Wanneer je toch liever in een persoonlijk gesprek wilt kijken wat het best bij jou en jouw groeiproces past; neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Het gaat om jouw groeiproces dus een klik en verbinding vind ik erg belangrijk. 

Waar en hoe gaan wij elkaar ontmoeten? Tijdens een workshop, een inspirerende Mind-Walk wandeling of ga je meteen voor een volledig coachingtraject op basis van ACT? 

Voel je welkom!

Studio Puur Geluk staat voor:

Waaruit kan ik kiezen?

Mind-walk

15
 • Meditatieve wandeling van ca 1,5 uur met invloeden van Mindfulness, yoga en Tai-chi
 • Inspirerende thema's
 • Inzichten uit de natuur
 • Voor volwassenen, kinderen, ouder & kind
 • Vanaf 15,- per wandeling

Coaching ACT

345,- (7 sessies, groep)
 • Individuele intake, 5 Groep sessies, Evaluatie sessie
 • Inclusief werkboek en gebruik ACT Guide App
 • Handvaten om met meer flexibiliteit en veerkracht in het leven te staan
 • Liever individueel of ACT voor uw bedrijf? Dat is ook mogelijk!
bijv. ACT & Creatief

Creatief

25- 50,-
 • Creatieve workshop met net dat beetje extra
 • Inclusief koffie/thee/water/ drankje en wat lekkers
 • Inclusief materiaalkosten, tenzij anders aangegeven
 • Voor volwassenen, kinderen, (groot)ouder/kind
 • Inclusief materiaalkosten, tenzij anders aangegeven

Mindful Kids

89 Online training
 • Geef je kind een cadeautje voor het leven > Leven met aandacht
 • Ontspanning, rust en balans Praktische handvaten
 • Een mindfulness training voor ouder en kind
 • Online training inclusief werkboek - Binnenkort beschikbaar
Moniek van Studio Puur Geluk

Wie ben ik?

"Ik nodig je uit om samen op pad te gaan; naar een leven in balans. Zelfs wanneer het leven je uitdagingen geeft"

“Ik ben Moniek; van oorsprong opgeleid tot Creatief Therapeut/Social Worker. Ik heb een brede werkervaring binnen de gezondheidszorg. Ik ben ACT-Master, Mind-Walk® trainer, trainer Mindfulness voor kinderen en implementatiecoach Positieve Gezondheid. Natuurlijk kreeg ook ik te maken met een aantal life-events; uiteindelijk vormde deze gebeurtenissen het ontstaan van Studio Puur Geluk en Pril Begin. In alle activiteiten die ik aanbied neem ik dus ook mijn eigen levenservaring mee.  Daarnaast verweef ik mijn coaching vaardigheden met creativiteit en mijn passie voor natuur. “